banner333

banner309

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor' Projesi Ödül Töreni Yapıldı

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" projesi kapsamında yapılan resim ve müzik yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Eğitim 25.06.2021, 15:13
1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor' Projesi Ödül Töreni Yapıldı
banner400

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ’’Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’’ kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin, bilgi, beceri ve deneyimlerini Meslek Lisesi öğrencileriyle paylaşmaları amacıyla "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" ismiyle resim ve müzik alanında gerçekleştirilen yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri 81 ilde ayni anda verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katıldıkları törende her ilde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı Salonu’nda yapılan törene, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Doğan, Gönül Eroğlu ve Selahattin Yüzgeç, 1000 Okul Sanatsal Etkinlik projesinde görevli öğretmen ve öğrenciler ile müzik ve resim alanında dereceye giren Meslek Lisesi öğrencileri katıldı.

Resim ve müzik alanında dereceye giren öğrencilerden ikinci ve üçüncü olan öğrencilere tablet, birinci olanlara ise dizüstü bilgisayar hediye edildi. Öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şube Müdürleri Adem Doğan, Gönül Eroğlu ve Selahattin Yüzgeç tarafından verildi. Resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ensar Çakır birinci, Taylan Pala ikinci ve Emirhan Güney üçüncü oldu. Müzik Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ise Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hüseyin Çelepçi birinci, Beray Kutluhan Pekin ikinci ve Ramazan Çelikli üçüncü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, görevli öğretmen ve öğrencilere emekleri için teşekkür etti, dereceye giren öğrencileri ise tebrik etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09