banner333

banner309

Mekke’nin fethi kutlandı

Mekke’nin fethi Mürekkep Kokan Eller Derneği ve Büyük Osmanlı Derneği tarafından düzenlen ortak bir programla kutlandı. Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen program hava muhalefetine rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.

Dernek 02.01.2016, 17:15 02.01.2016, 17:21
Mekke’nin fethi kutlandı
banner400
Radyocu Murat Kurt’un sunuculuğunda gerçekleşen   programa Eyüp müftüsü Dr. Muammer Ayan, Eyüp Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Cevdet Yıldız, MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, İşadamı Serkan Cihan, AK Parti Eyüp Belediye Meclis Üyesi Mevlide Şahin, AK parti Eyüp ilçe yönetim kurulu üyeleri, Bayrampaşa Kızılay Kadın Kolları Başkanı  Sümeyra Aydıner, Yazar Kerem Şen, Hatice Çolak ve İbrahim Özgün Mürekkep kokan eller derneği başkanı Gümüşhane / Kelkitli Yusuf Samet Çakır, Büyük Osmanlı Derneği  Başkanı Bayram Demir ile çok sayıda  davetli katıldı.
 
Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan’ın Mekke’nin fethi ile  ilgili sunum  konuşması  ile  başlayan  programda sırasıyla  söz alan katılımcılar Mekke’nin fethi ile  ilgili düşüncelerini  aktardılar.
Mekke fethi programın düzenleyen derneklerden Büyük Osmanlı Derneği başkanı Bayram Demir yaptığı konuşmada, Mekke gerek İslam tarihi gerekse dünya tarihi açısından Müslümanların şerefle yad ettiği Allah hamdolsun ki 1385 yıl sonra Yad ediyoruz. Büyük  Osmanlı derneği mili İslami insani  bütün değerlere  sahip çıkarak  hizmetlerini sürdürüyor dedi.
 
Mürekkep Kokan eller  adına bir  konuşma  yapn Başkan Yusuf Samet Çakır ”Bugün Muhammedi Şuuru icra ve idrak vaktidir... Bizler Mekke'nin Fethini kutladığımız bugünde Mekke'ye sahip çıktığımız kadar Filistin’de Filistin davasına da sahip çıkmalıyız. İslam coğrafyasına Halit bin zeyid ebu eyüb'el ensari hazretlerinin huzurunda sesleniyoruz vakit birlik olmak vaktidir”Dedi.
 
Mürekkep Kokan eller derneği ve Büyük Osmanlı derneğince ortaklaşa düzenlen Mekke’nin fetih programı Yazar Kerem Şen, Hatice Çolak ve İbrahim Özgün konuşmaları sema gösterileri, Grup Mihmandarın gösterimiyle devam etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12