banner333

banner309

GÜMÜP Yeni Yönetimi İlk Programını Gerçekleştirdi

Gümüşhane Mühendisler ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) 16 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da Florya Sosyal Tesislerinde yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek 17.10.2021, 13:39 17.10.2021, 16:05
GÜMÜP Yeni Yönetimi İlk Programını Gerçekleştirdi
banner400

Mart ayında GÜMÜP başkanlık görevini Hasan Pezük’ten devralan Dr. Bektaş Karakelle yeni yönetim kurulu, yürütme ve danışma kurulu üyeleriyle Florya Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

GÜMÜP Genel sekreteri Ahmet Muhammed Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantısında yeni üyelere, birlik ve beraberliği vurgulayarak toplantıya katılanlara hoş geldiniz, dedi.

Toplantıya iştirak eden kurucu başkan ve aynı zamanda GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın her zaman GÜMÜP’ün yanında olduklarını ve desteklerini her zaman sürdüreceklerini söyledi.

Yine GÜMÜP Onursal Başkanı Yüksel Hamzaoğlu da Gümüp’ün memleket ve başarı odaklı çalışmalar gerçekleştirdiği görmenin mutluluğunu ifade etti.

GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle yaptığı konuşmasında; Vizyonumuz ve misyonumuz ışığında tüm üyelerimizle birlik ve beraberliği kurarak en güzel projelere imza atacaklarını dile getirerek, yeni yönetim kurulu üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Selamlama konuşmaları sonrasında GÜMÜP’ün konuğu olan Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Barış Safran, ‘’Dijitalleşmenin sanayi ve ticaretteki küresel etkileri”’ konulu sunum yaparak dijitalleşmenin tüm boyutlarını değerlendirdi. Programa katılan ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya’da GÜMÜP’ün aktivitelerini her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

Konuşmaların sonunda Dr. Barış Safran’a hediye takdim edildi.  

Programın sonunda GÜMÜP Genel Sekreteri Ahmet Muhammed Yılmaz GÜMÜP ailesine çalışmanın, başarının, azmin, memleket ve vatan için faydalı yapılabilecek her şeyin birlik ve beraberlikle olabileceğini dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11