banner333

banner309

GÜDEF'ten Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneğine ziyaret

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetimi geçtiğimiz günlerde düzenlenen 12. olağan genel kurulda yapılan Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Şaban Cebeci'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Dernek 25.10.2021, 20:52
GÜDEF'ten Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneğine ziyaret
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetimi geçtiğimiz günlerde düzenlenen 12. olağan genel kurulda yapılan Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Şaban Cebeci'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Dernek merkezinde yapılan ziyarette misafirlere yöresel patates, turşu, çökelek ikramı yapıldı. Yemek sonrası söz alan GÜDEF Başkanı Bayram Demir, “Biz seçimlerden önce de sonra da derneğimizi ziyaret etmek istedik. Fakat pandemi şartlarından dolayı biraz geciktirdik. Bugün ziyaretimiz nasip oldu. Derneğimizin her daim yanındayız. Başta Şaban Cebeci başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun diliyorum. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için düsturuyla devam edeceğiz inşallah. Memleketimizin her derneği her insanı her ferdi bizim için değerlidir. Dedelerimizin babalarımızın bize bırakmış olduğu Gümüşhaneliliği de gelecek kuşaklara bırakacağız. Gümüşhane'nin bir duruşu var. O duruş o çizgi hiçbir zaman bozulmamalıdır. Bizi biz yapan o duruş o çizgidir. O çizgi etrafında birlik beraberliğimizi sürdürmeliyiz. Biz GÜDEF olarak Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneğimiz ne zaman isterse 7 gün 24 saat bir telefon kadar kendilerine yakınız. İnşallah bu muhabbetimiz bu bağımız artarak devam edecektir. Son olarak yine başkanımıza ve yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin" dedi.

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Şaban Cebeci ise birlik beraberlik mesajı vererek “Ziyaretlerinden dolayı GÜDEF Başkanımız Bayram Demir'e ve yönetimdeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep beraber olacağız. Her zaman GÜDEF'imizle birlikte çalışmaya gayret göstereceğiz. Gümüşhane’miz için elimizden ne geliyorsa can başla yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Dernek yönetiminde genel sekreter ve aynı zamanda GÜDEF Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapan Sinan Terzi de söz alarak “Dernekler kalıcı yönetimler geçici dolayısıyla yönetimlerin her daim omuz omuza olması gerekiyor. Birbirlerine kırılma lüksü yok. Ayrıca Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği kapsayıcı bir yönetim oluşturarak yeni bir vizyon ile çalışmalarına devam edecektir. İlerleyen süreçlerde farklı bir dernekçilik anlayışını hayata geçirileceğini” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37