Ataşehir Gümüşhaneliler Derneği Geleneksel İftar Programında Buluştu
Ataşehir Gümüşhaneliler Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında dernek üyelerini ve çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

Ataşehir Gümüşhaneliler Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında dernek üyelerini ve çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Dernek Başkanı Alperen Bal, etkinliğe katılan tüm konuklara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Programa, GÜDEF Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Fatih Çoban ve Fatih Balta, Maltepe Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ahmet Durmuş, ŞEKAV Şiran Eğitim Vakfı Başkan Vekili Ali Bal, Çekmeköy Gümüşhaneliler Derneği Başkan Vekilleri Murat Üstün, Naim Celepci ve Ali Kemal Kaya, Kelkit Federasyonu Başkanı Ekrem Çiçek, Pendik Kelkitliler Derneği Başkanı Kerim Tanyeri gibi önemli isimler katıldı.
İftar Programına Rahmetli Eski Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milletvekili Mustafa Canlı'nın oğlu Emre Canlı'nın da yer aldığı programda, MHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Fahrettin Akan, Gümüşvadisi Platform Başkanı Halit Şahin, Kerim Solmaz ve TC Selvet Coşkun da hazır bulundu. Ayrıca Şiran Beydere Köyü Derneği Başkanı Zafer Beydere, Şiran Kadıçayırı Köyü Dernek Başkanı Bahtiyar Kaya ve çok sayıda iş insanı, dernek üyesi ve misafir iftar organizasyonuna katıldı.
Program kapsamında, derneğe sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı Ekrem Çiçek ve Ali Bal'a plaket takdim edildi. Plaketleri, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çoban ile birlikte sunan Alperen Bal, yaptığı açıklamada, katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni etti.
Dernek Başkanı Alperen Bal, iftar programının amacının, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğunu vurguladı. Bal, "Bu tür etkinlikler, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı güçlendiriyor ve kültürümüzü yaşatmamıza katkı sağlıyor" dedi.
İmsak | 06:06 | ||
Güneş | 07:37 | ||
Öğle | 12:28 | ||
İkindi | 14:48 | ||
Akşam | 17:09 | ||
Yatsı | 18:35 |