banner333

banner309

Arıtaş’da Namık Yılmaz Dönemi

Gümüşhane Şiran Arıtaş Köyü Sosyal Yardımlaşma Eğitim, Kültür Gençlik ve Spor Kulubü Derneği 2.olağan genel kurulunu Ankara’da yaptı.

Dernek 02.11.2021, 23:25 03.11.2021, 08:51
Arıtaş’da Namık Yılmaz Dönemi
banner400

Arıtaş Köyü Derneği 2. Olağan Genel Kuruluna, Ankara’da yaşayan Arıtaşlılar’ın  yanı sıra İstanbul, Eskişehir ve Merzifon’daki Arıtaşlılarda katılım sağladı.

Ankara Selçuklu koleji konferans salonunuda gerçekleşen genel kurul divan Başkanlığını Tuncay Çelik, divan üyeliklerini ise  Şenol Gülap ve Burak İnce yaptı.

Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan genel kurulda kurucu dernek başkanı Osman İnce konuşması ardından Faaliyet Raporunu ve Mali Raporların okunması ile başladı.

Tek  liste yapılan genel kurul’da Namık Yılmaz  Arıtaş Köyü Derneğinin yeni başkanı oldu. 

Çiçeği burnunda Başkan Namık Yılmaz yaptığı konuşmada yapılacak  faaliyetleri özetleyerek;”  Doğup büyüdüğümüz köyümüze borcumuz var. Sizleri Arıtaş köyümüze ve özellikle derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi için lütfen çaba gösterelim. Genel kurula katılıp teveccüh gösterip bizleri Başkan seçen değerli köylülerimi şahsım ve yönetim kurulum adına saygı ve sevgilerimi sunarım. Yapılan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim. Katılım sağlayan ve her türlü maddi ve manevi destek sağlayan köylülerimize çok teşekkür ediyorum, ayrıca bugün bizlere ev sahipliği yapan Selçuklu koleji sahibi Ekrem Çelik beye ve kıymetli köylülerimize teşekkür ederim” dedi.

Şiran Arıtaş Köyü Derneği Yönetim kurulu ve Denetim kurulu görev listesi şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu

1 -  Namık YILMAZ (Başkan) 
2 – Harun GÜLAP (Başkan vekili) 
3 - Şenol GÜLAP (Genel Sekreter) 
4 – Lokman Çelik (Genel Sekreter yrd) 
5 – Burak İNCE (Sayman) 
6 – Yavuz ŞANLI (Üye) 
7 – Oğuzhan GÜLAP (Üye)
8 – Bahattin GÜLAP (Üye)
9 – Fevzi GÜLAP (Üye)
10 – Yaşar GÜLAP (Üye)

Denetleme Kurulu

1 – İlyas GÜLAP
2 – Mete TÜRKMEN
3 – Sönmez GÜLAP
4 – Akif GÜLAP
5 – Ramis GÜL
6 – Ali İNCE

Haber 29 Ailesi olarak Arıtaş Köyü Derneği başkanı Namık Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, başarılar dileriz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48