banner333

banner309

14.11.2019, 11:29

Bölgenin marka hoteli: RAMADA

Açıldığı günden beri verdiği hizmetle göz dolduran Otel Ramada ,sadece bu işlevi ile sınırlı kalmıyor. Gümüşhane de konaklama sorununun ortadan kalktığının da müjdesini veriyor..

Sesini Ramazan iftariyeleri ve sabah kahvaltılarındaki nefis menüleri ile duyuran Ramada Otel de, önceki gün kahvaltıda Yönetmenimiz Yusuf Sadık ‘la bir araya gelen patron Sayın Zekai Araz ‘ ın masasında müşteri konukları da vardı. Zekai patron, ekledi” Her sabah yım ve kahvaltıda en az bir müşterimi konuk ediyorum. İşin başındayız.Bu yöntemle birinci ağızdan memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri öğrenme fırsatım oluyor . B u durum çalışanların motive edilmesinde işime yarıyor, hem de güne erken başlamamızın kapısını aralıyor”. Dedi.

Yönetmenimiz Yusuf Sadık ise: düşüncelerim beni yanıltmadı “Gümüşhane ‘ de Otel Ramada demek ,Hemşeri buluşmasının ve dışarlıklı konukların adresi demek. Müşterilerin dışında hayli hemşerimizi de buluşturan bu kahvaltı keyfi, müşteri memnuniyetini anlatmaya yetiyor . Şehirde konaklama sorunu kalmamıştır. Gözlemlerim bu doğrultu da olmuştur “değerlendirmesinde bulundu .

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37