banner333

banner309

Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Ekrem Onuk,”Kritik Maçlar Öncesi Desteğiniz Önemli”

Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Ekrem Onuk, takımın performansı ve gelecek maçlar için önemli açıklamalarda bulundu.

1954 Kelkit Belediyespor 21.10.2024, 12:03 21.10.2024, 13:51
Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Ekrem Onuk,”Kritik Maçlar Öncesi Desteğiniz Önemli”
banner400

Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Ekrem Onuk, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, takımın zorlu süreçlerden geçtiğini dile getirerek son dört maçta namağlup yollarına devam ettiklerini belirtti.


Onuk, “Son dört maçımızı namağlup tamamlayarak büyük bir başarıya imza attık. Ancak bu başarıyı yakalamak hiç kolay olmadı. Zorlu süreçlerden geçtik, takımımızı yeniden yapılandırdık ve kısa sürede hızlı bir toparlanma sürecine girdik. Sahadaki mücadelemiz, bu yenilenme sürecinin getirdiği zorlukları aşma azmimizin bir göstergesi. Tamamen yeni bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz ve her geçen gün daha güçlü bir ekip haline geliyoruz” dedi

 “Kritik Maçlar Öncesi Desteğiniz Önemli”

Önümüzde kritik maçlar için taraftarımızdan desteğini bekliyoruz Onuk, “Önümüzde bizi bekleyen zorlu ve heyecan dolu maçlar var. Evimizde Türk Metal Spor’u ağırlayacak, ardından Fatsa Belediye Spor deplasmanına gideceğiz. Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda ise 2. Lig’in güçlü ekiplerinden Kepez Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu önemli maçlarda sizin desteğiniz her zamankinden daha kritik” ifadelerini kullandı.


 “Birlikte Kenetlenmenin Vakti Geldi”

Sizin varlığınız, takımımızın en büyük motivasyon kaynağıdır Onuk, “Takımımız ve teknik ekibimizin gösterdiği gayreti, zorlukları aşma çabasını ve sahada verdiği mücadeleyi yürekten tebrik ediyorum. Şu an güzel bir hava yakaladık ve bu başarının, Kelkit taraftarının desteğiyle hak ettiği sonuçlara ulaşacağından hiç şüphemiz yok. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi bozacak hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Artık kenetlenmenin ve birlikte hareket etmenin vakti geldi. Bizler, yönetim, oyuncular ve teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Siz değerli taraftarlarımızdan da bu zor süreçte güçlü bir destek beklediğimizi belirtmek istiyorum. Sizin varlığınız, tribünlerdeki coşkunuz, takımımızın en büyük motivasyon kaynağıdır” diye vurguladı.


 Onuk, Zorlu günler geride kalırken, daha büyük zaferler için birlikte yürüyeceğiz. Her zaman olduğu gibi, başarıya giden yolda en büyük gücümüz sizsiniz.Birlikte başaracağız, her şey Kelkit için diye kaydetti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:34
Öğle 12:12
İkindi 15:10
Akşam 17:39
Yatsı 18:58