banner333

banner309

Kaplanlar Çifte Kurban Kesti

Misli.com 3.lig, 4.grupta mücadele eden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, yaşanan talihsizlikler ve sakatlıklar nedeniyle çifte kurban kesti.

1954 Kelkit Belediyespor 02.03.2021, 14:31
Kaplanlar Çifte Kurban Kesti
banner400

Misli.com 3.lig, 4.grupta mücadele eden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, yaşanan talihsizlikler ve sakatlıklar nedeniyle çifte kurban kesti.

Hafta sonu sahasında hakem hatalarının damga vurduğu Adıyaman 1954 müsabakasından 1-0 yenik ayrılan ve sakatlıkların yaşandığı 1954 Kelkit Belediyespor perşembe günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi takımda yaşanan şansızlıkların, sakatlıkların sona ermesi dileğiyle iki kurban kesildi, kurbanın kanı teknik heyet ve futbolcuların alnına sürüldü. 

Kulüp Başkanı Muammer Doğan, sezon başından bu yana takımın üzerinde ''kara bulutlar dolaştığını'' belirterek, sezon başında Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasıyla başlayan şanssızlıkların, Kırıkkalespor maçında Alparslan Fidan’ın uzun süreli sakatlık geçirmesi, Hamza İpekçi’nin sezonu kapatması, son olarak Enes Ocak’ın kaburgasının kırılması ve cezalı oyuncuların çokluğunu bir takımın başına gelecek en büyük talihsizlik olarak değerlendirdi.

Tedavileri yoğun şekilde devam eden oyuncuları en kısa zamanda çok daha güçlü olarak aralarında göreceklerine inandıklarını ifade eden Doğan, Silivrispor’la perşembe günü oynayacakları maçın önemine değinerek bu zor süreçte herkesi takıma destek olmaya davet etti.

Teknik Direktör Ulaş Ulusan ise ligde karşılaşacakları Silivrispor'un zorlu bir rakip olduğunu belirterek, “Ancak biz hedefi olan bir takımız. Silivrispor maçına ciddiyetle hazırlanıyoruz, eksik oyuncularımızın yerine oynayacak oyuncularım daha önce olduğu gibi mücadelesini en iyi şekilde sahaya yansıtıp Kelkit’e yakışan bir sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44