banner333

banner309

Kelkit’te İlk Fizyoterapist Göreve Başladı

Gümüşhane il merkezine 59 kilometre uzaklıktaki 30 bin nüfuslu Kelkit ilçesinde, ilk Fizyoterapist Okan Taşkın, Zeynep Güzellik Merkezinde göreve başladı. Taşkın, “Eşim Kelkit’li olduğu için buraya hizmet vermekten gurur duyacağım” dedi.

Kelkit 27.10.2021, 08:10
Kelkit’te İlk Fizyoterapist Göreve Başladı
banner400

Gümüşhane il merkezine 59 kilometre uzaklıktaki 30 bin nüfuslu Kelkit ilçesinde, ilk Fizyoterapist Okan Taşkın, Zeynep Güzellik Merkezinde göreve başladı. Taşkın, “Eşim Kelkit’li olduğu için buraya hizmet vermekten gurur duyacağım” dedi.

Kelkit’te güzellik uzmanı olan Zeynep Hirik’in daveti ile geldiğini belirten Fizyoterapist Okan Taşkın, ilk gün 5-6 hastası olduğunu söyledi. Güzellik Uzmanı Zeynep Hirik’in omuz ve sırt bölgesindeki ağrıları yüzünden kendisine başvurduğunu ve uyguladığı tedaviden memnun kaldığı için de Kelkit’e davet ettiğini belirten Taşkın şöyle konuştu:

“Bugün itibari ile Kelkit’e geldik. Eşimin de buralı olması gelme konusunda vereceğimiz kararı olumlu etkiledi. Bugün 2 saat içerisinde 5 6 hasta muayene ettim. Hastaların genel yaşadığı problemlerin kas iskelet sıkıntılarına bağlı boyun ağrısı, sırt ağrısı olduğunu gördüm. Ameliyat olmuş bir hastamızla karşılaştım. Bu hastamız his kaybı ve kas problemi yaşıyor. Onunla ilgili muayenelerimizi bitirdik. Genel olarak ilgi güzel bu bizi mutlu ediyor tabi bu bizim için bir başlangıç. Bundan sonra her Pazar günü vaktimiz olduğunca Kelkit’e hizmet vereceğim. Bu şekilde hastalarımızı tedavi edeceğim” dedi.

AHSEN KESKİN

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45