banner333

banner309

Kelkit'te Fırınlara Gramaj ve Hijyen Denetimi

Kelkit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, fırınlara yönelik ruhsat, gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Kelkit 20.10.2021, 17:12
Kelkit'te Fırınlara Gramaj ve Hijyen Denetimi
banner400

Kelkit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, fırınlara yönelik ruhsat, gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla yürüttüğü denetimlere ara vermeden sürdürüyor. İletişim Merkezine gelen istek ve şikayet kayıtlarını göz önünde bulunduran zabıta ekipleri, fırınlara yönelik denetim yaptı. Fırsatçılığa geçit vermemek için gramaj kontrolleri gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyeri çalışma ruhsatını incelediği fırınlarda, hijyen denetimlerini de gerçekleştiriyor.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki fırınlara yönelik yapılan denetimlerin aralıksız şekilde devam edileceğini ifade edildi.

Belediye başkanı Aziz Nas ’ta konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, İlçe merkezinde bulunan fırın ve unlu mamul satışı yapan iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ekmeklerin, gramajı ve fiyatı zabıta ekiplerimiz tarafından titizlikle incelendi. Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve şikâyetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09